Ilaçi natyral që largon cistet

  • 13 gusht 2019 - 08:41
Ilaçi natyral që largon cistet

Ky ilaç tradicional, me përbërësit që të gjithë mund t'i kemi në shtëpi, mundëson largimin e cisteve, por gjithsesi se ndikon në shëndetin në përgjithësi, duke shëruar sëmundjet malinje, astmën dhe pastron enët e gjakut NË

VIJIM JU PARAQESIM RECETËN DHE MËNYRËN E PËRDORIMIT TË SAJ:

Gjysmë litri alkool mjekësor Gjysmë kilogrami mjaltë 0,75 litra verë kualitative të zezë Gjysmë kilogrami kafe 150 gramë gjethe aloe Gjethet aloe i pastroni nga gjembat dhe vendosni në blender. Më pas i shtoni përbërësit e tjerë dhe i përzieni mirë. Do t'ju nevojitet një kavanoz nga 3 litra për ta vendosur masën e fituar. Kavanozin e mbyllni mirë dhe e lini në hapësirë të errëta dhe të ftohtë për të qëndruar 14 ditë. Pas kësaj kohe, lëngun ta pini një apo dy orë para shujtës, tri herë në ditë nga një lugë të supës. Me rëndësi është që lukthi para përdorimit të ilaçit të jetë i zbrazët, në mënyrë që të mos përzihet me ushqim. Sipas shumë njerëzve të cilët e kanë përdorur këtë pije/ilaç, shumica e cisteve largohen, sidomos ato të vogla në gjinj, përreth veshkave dhe organeve të femrës. Zakonisht mjaftojnë dy doza, pra dy përgatitje të tilla. Kjo recetë shëron edhe sëmundjet malinje, astmën, bronket, si dhe pastron enët e gjakut. Nuk do të gaboni nëse e përdorni edhe si ilaç për shëndetin në përgjithësi dhe për ngritjen e sistemit imun. 

(Kosova Sot Online)