Ilaçi kundër tumorit dhe infarktit, i vjetër 2.500 vjet

  • 02 nëntor 2019 - 10:50
Ilaçi kundër tumorit dhe infarktit, i vjetër 2.500 vjet

Në rrënojat e një tempulli antik në Tibet, një ekspeditë nga "UNESCO", ka zbuluar një recetë nga viti 1972. Ilaçi kundër tumorit dhe infarktit është 2.500 vjet i vjetër.

RECETA:

Pastroni dhe qëroni mirë 350 gr hudhra dhe i imtësoni. Ashtu të imtësuara i futni në 300 gr alkool 75 për qind. Enën mbylleni dhe e ruani në vend të ftohtë për 10 ditë. Lëngun e fituar e zhvendosni në një enë, e mbyllni dhe ruani në një vend të ftohtë për 2 deri 3 ditë. Në 50 gr qumësht në temperaturë të dhomës shtoni numrin e pikave të lëngut:

Dita 1. Për kafjall 1 pikë - drekë 2 pika - darkë 3 pika.

Dita 2. Për kafjall 4 pika - drekë 5 pika - darkë 6 pika.

Dita 3. Për kafjall 7 pika - drekë 8 pika - darkë 9 pika.

Dita 4. Për kafjall 10 pika - drekë 11 pika - darkë 12 pika.

Dita 5. Për kafjall - 13 pika - drekë 14 pika - darkë 15 pika.

Dita 6. Për kafjall - 15 pika - drekë 14 pika - darkë 13 pika.

Dita 7. Për kafjall - 12 pika - drekë 11 pika - darkë 10 pika.

Dita 8. Për kafjall - 9 pika - drekë 8 pika - darkë 7 pika.

Dita 9. Për kafjall - 6 pika - drekë 5 pika - darkë 4 pika.

Dita 10. Për kafjall - 3 pika - drekë 2 pika - darkë 1 pikë.

Dita 11. Për kafjall - 25 pika - drekë 25 pika - darkë 25 pika.

Vazhdoni me marrjen e pikave tri herë në ditë nga 25 pika, derisa ta shpenzoni ilaçin.

(Kosova Sot Online)