Sekreti me gjethet e dafinës që zgjidh një problem të madh

  • G.G /
  • 11 shtator 2021 - 17:02
Sekreti me gjethet e dafinës që zgjidh një problem të madh

Këshillat e vogla shpesh mund t’ju ​​nxjerrin nga situata e vështirë për sa i përket çështjeve të shtëpisë dhe veçanërisht kuzhinës. Janë të ashtuquajturat truket e gjyshes që funksionojnë edhe sot dhe kanë një rezultat të garantuar.

Njëra prej tyre është vendosja e gjetheve të dafinës në sirtarët e kuzhinës ose. Gjethet e dafinës lëshojnë një erë që largon insektet menjëherë? Provoni të vendosni 1-2 gjethe dafine në çdo sirtar dhe nuk do të shihni më një insekte ose përreth këtyre vendeve.

(Kosova Sot Online)