Bota në shok, mjekët vërtetojnë se shëroi kancerin megjithëse ishte në fazën e katërt

  • E.K /
  • 22 janar 2022 - 11:01
Bota në shok, mjekët vërtetojnë se shëroi kancerin megjithëse ishte në fazën e katërt

Një paciente ishte tmerruar kur mjekët i kishin thënë se si pasojë e kancerit në gjëndrat tiroide, i cili tashmë i ishte shpërndarë nëpër organet, sipas vlerësimit të mjekëve, i kishin mbetur edhe pesë vite jetë. Pacientja, tashmë 31 vjeçe, kishte refuzuar kimioterapinë që i ishte caktuar për gjashtë muaj dhe gjatë asaj kohe, për çdo ditë ajo kishte konsumuar tre ananas në ditë, sepse kishte dëgjuar se ndihmonte në shërimin e kancerit. Po ashtu, kishte konsumuar grejpfrut, limon, papajë, mollë, kivi dhe banane.

Pos kësaj, gjatë shërimit, nuk kishte konsumuar proteina me prejardhje nga kafshët. Ajo ka theksuar se për një afat prej gjashtë muajsh, kanceri që ishte në fazën e katërt, i tëri pothuajse ishte zhdukur, e mjekët e habitur tashmë kanë konfirmuar se ajo është shëruar e tra nga kanceri. "Jam liruar prej kancerit pasi që e kam bërë të vuajë urie. E kam ditur se bromelaina nga ananasi, kivi dhe papaja shkatërrojnë shtresën e proteinave të kancerit. Proteinat nga prodhimet e kafshëve ushqejnë kancerin, e kur ha shujta të mëdha energjia ime përqendrohet në tretjen e ushqimit e trupi nuk mund të shërohet. Më nuk kam kancer dhe jam shumë e lumtur për këtë fakt", shpjegon pacientja.

(Kosova Sot Online)