3 arsyet që gjithë ditën ndiheni të lodhur

  • E.K /
  • 14 June 2024 - 12:52
3 arsyet që gjithë ditën ndiheni të lodhur

Në nivelin e energjisë ndikojnë një numër i gjerë gjërash. Ju sjellim arsyet më të shpeshta të mungesës së energjisë.

KAFENË E PINI TEPËR HERËT

Niveli i energjisë në mënyrë natyrale është i lartë porsa të jeni zgjuar, kështu që për një orë nuk ju nevojitet kafeja. Kafenë ta konsumoni dy apo tri orë pasi të jeni zgjuar, sepse atëherë fillon rënia e energjisë, ndërsa kafeja ju ndihmon ta mbani stabile. MST/ Në mëngjes hani pak ushqim Jogurti i përzier me pemë të freskëta tingëllon shëndetshëm, por kjo në të vërtetë është pak për shujtën më të rëndësishme në ditë. E vërteta është se duhet pasur kujdes çfarë konsumoni
për kafjall.

SË PARI KONTROLLONI POROSITË NË KOMPJUTER

Kjo është njëra ndër shprehitë më të këqija të njerëzve. Porositë t'i kontrolloni vetëm atëherë kur shkoni në vendin e punës dhe në vend të kësaj bëni diçka që ju relakson. Kjo do t'ju ndihmojë gjatë ditës që ta shtoni prodhueshmërinë gjatë ditës dhe nivelin e energjisë.

(Kosova Sot Online)