'Dopjo Dave' është gjarpri i rrallë me 2 koka

  • 16 shtator 2019 - 14:56
'Dopjo Dave' është gjarpri i rrallë me 2 koka

Shkencëtarët Dave Schneider dhe Dave Burkett shpëtuan një gjarpër të rrallë me dy kokë.

Ata kapën krijesën, mbijetesa e së cilës në të egër ishte e pamundur për shkak të reflekseve të ngadalta të shkaktuara nga dy tru dhe në të njëjtën kohë nga dy palë sy, dhe e quajtën atë me emrin ‘Double Dave’, ‘Dopjo Dave’.

Bob Zappalorti, shefi ekzekutiv i Bashkëpunëtorëve Herpetologjikë të Qarkut Burlington, tha se ishte gjarpwri i parë me dy koka gjetur ndonjëherë në shtetin amerikan të New Jersey.

(Kosova Sot Online)