Momentet më qesharake gjatë mësimit online

  • E.K /
  • 26 November 2021 - 09:30
Momentet më qesharake gjatë mësimit online

Gjatë periudhës së izolimit për shkak të pandemisë, mësimi për të gjitha nivelet e arsimit u zhvillua online.

Kjo formë mësimi u mëndësua përmes platformave të ndryshme.

Platformat më të përdorura ishin “Google Meet” dhe “Zoom”.

Gjatë këtij procesi, nxënësit dhe mësimdhënësit u përballën me situata të ndryshme si të çuditshme, të sikletshme, por edhe qesharake.

Këtu mund t’i shihni disa momente qesharake gjatë mësimit online:

(Kosova Sot Online)