Pamje kur gjarpëri e kapë peshkun në lumin e Pejës

  • G.G /
  • 30 June 2022 - 12:19
Pamje kur gjarpëri e kapë peshkun në lumin e Pejës

Një ngjarje e rrallë ka ndodhur në lumin e Pejës, ku një qytetar derisa kalonte pranë lumit, kishte vërejtur disa lëvizje në ujë.

Pasi u afruar, ai pa një gjarpër të gjatë që e kishte kapë një peshk, i cili po përpiqej të shpëtonte nga gjarpëri.

Siç shihet në video, pas një kohe gjarpëri kalon në pjesën me gurë dhe e han peshkun.

https://video.fprn13-1.fna.fbcdn.net/v/t42.1790-2/287972149_280711804214819_2153150010241782958_n.mp4?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=985c63&efg=eyJybHIiOjU0NywicmxhIjo1MTgsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&_nc_ohc=0izmvITBIQoAX_zcT06&rl=547&vabr=304&_nc_ht=video.fprn13-1.fna&edm=AGo2L-IEAAAA&oh=00_AT_tNBmiAH5_4ODhE0_sm0ELHT7TWa_0cGKlyfN68CdTaA&oe=62BDA239

(Kosova Sot Online)