Meteorologu po punonte nga shtëpia por në mes të parashikimit i ndodh e papritura

  • A.P /
  • 19 July 2022 - 08:25
Meteorologu po punonte nga shtëpia por në mes të parashikimit i ndodh e papritura

Nëse nuk do të ishte coronavirusi, disa nuk do ta kuptonin kurrë se çfarë probleme mund të ndodhin kur një meteorolog punon nga shtëpia!

Sidoqoftë, në një rast të fundit, përkatësisht në rastin e këtij meteorologu mund të thuhet se ka pasur “lëshimin më të ëmbël të mundshëm”.

Kjo pasi, teksa ai ishte në mes të leximit të parashikimit, grafikëve dhe fotove, papritur u shfaq qeni i tij!

(Kosova Sot Online)