Aty ku këndon Neki Emra, atmosfera është në nivel

  • 30 korrik 2019 - 17:05
Aty ku këndon Neki Emra, atmosfera është në nivel

Sezona e dasmave ka filluar, dhe këngëtarët tanë janë më të angazhuar se kurrë më parë, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Megjithatë ai që po shkëlqen dhe po kërkohet shumë në dasma, është këngëtari Neki Emra, i cili në çdio dasëm ku është i ftuar ia bën hyzmetin tamam siç duhet që atmosfera të jetë në nivel.


Për më tepër e dëshmon edhe kjo video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neki Emra (@nekiemra) on


(Kosova Sot Online)