Rita nuk ndalet, këto janë koncertet e saj për 2020

  • 11 dhjetor 2019 - 20:14
Rita nuk ndalet, këto janë koncertet e saj për 2020

Rita Ora ka pasur një vit tepër të angazhuar me punë më 2019

Por, këngëtarja duket se do të vazhdojë me të njëjtin intensitet edhe në Vitin e Ri.

Rita pritet që 2020-ën me punë ta fillojë më 27 mars ku do të këndojë në Argjentinë. Në fakt në këtë shtet Rita do të mbaj dy koncerte për të vazhduar me koncerte në Amerikën Latine edhe në muajin shkurt.

Për të vazhduar mandej me koncerte të tjera në Angli kryesisht.

Sigurisht pos paraqitjeve live Rita pritet që vitin e ardhshëm të vazhdojë edhe me këngë të reja dhe të ndryshme, e edhe me role sekondare në filma artistike.

(Kosova Sot Online)