Ja cila është kënga më e dëgjuar në botë

  • 04 maj 2020 - 18:28
Ja cila është kënga më e dëgjuar në botë

‘Itunes Worlwide Charts’ ka nxjerrë listën e këngëtarëve më të dëgjuar.

Gjatë këtij viti janë publikuar disa kryevepra nga artistë ndërkombëtarë përfshirë këtu edhe shqiptaren Dua Lipa.

‘Itunes worlwide Charts’, ka nxjerrë listën e këngëtarëve më të dëgjuar muajin e fundit, e këtë listë e kryeson The Weeknd me këngën e tij ‘Blinding Lights’.

Por për ata që nuk janë në dijeni në top 15 këngët më të dëgjuara Dua Lipa radhitet me dy projektet e saj ‘Physical’ dhe ‘Dont start now’ në vendin e 10-të dhe 13-të.

(Kosova Sot Online)