Shkenca tregon se kush është makina më e bukur në botë

  • E.K /
  • 12 prill 2021 - 11:01
 Shkenca tregon se kush është makina më e bukur në botë

Të vlerësosh bukurinë është gjithmonë shumë e vështirë, pavarësisht nëse flitet për njerëz, vepra arti apo, si në rastin tonë, makina.

Portali anglez i shitjes së makinave CarWow ka dalë në përfundim se kush është makina më e bukur, pas një studimi të imtësishëm të 197 modeleve të ndryshme, nga ekspertë të automobilëve dhe të arteve vizuale.

Fituesja është Ferrari Monza SP1, e vitit 2019.

(Kosova Sot Online)