Prezantohet në rrjete sociale vetura e re e Volkswagen Polo-s

  • G.G /
  • 23 prill 2021 - 09:01
Prezantohet në rrjete sociale vetura e re e Volkswagen Polo-s

Polo i ri tashmë është shfaqur në rrjetet sociale.

Njoftime të parakohshme ose të ashtuquajturat rrjedhjet e fotove janë bërë të zakonshme, dhe Volkswagen nuk është qartë imune ndaj tyre.

Sidoqoftë, menjëherë pas lansimit të Ibiza-s së rinovuar, Polo i ri del në skenë.

Ndryshimet stilistike shkojnë në drejtim të përafrimit me pjesën tjetër të gamës, dhe veçanërisht edicionin e fundit të Golf.

Në pjesën e përparme, ndryshimet janë më të dukshme për sa i përket dritave, si dhe në pjesën e pasme, ku tani janë më të mëdha dhe të orientuara horizontalisht.

Brenda, Polo pret risi aktuale teknologjike, veçanërisht përsa i përket infotainment.

Gjithashtu priten materiale me cilësi më të lartë, por pa ndonjë lajm të madh. Ashtu si për nga diapazoni i motorit.

(Kosova Sot Online)