Black Shark u jep të gjithë klientëve pajisje të shkëlqyera të lojërave

  • E.K /
  • 07 qershor 2021 - 09:10
Black Shark u jep të gjithë klientëve pajisje të shkëlqyera të lojërave

Black Shark, një nën-markë e markës popullore, Xiaomi është i hijshëm dhe i shpejtë gjersa ofron një përvojë krejt të re lojërash krahasuar me pajisjet e tjera të lëvizshme të lojërave.

Black Shark u themelua në vitin 2017 si një kompani e zhvillimit të teknologjisë së lojërave, e cila sot zhvillon një sistem eko-lojërash bazuar në pajisje, softuer dhe shërbime.

Për Black Shark, loja është e vërtetë! Me harduerin, softuerin dhe shërbimet e tij, Black Shark ofron një përvojë të pakrahasueshme dhe unike të lojërave përmes pajisjeve mobile, me dëshirën për të krijuar botën më të mirë të lojërave me lojtarë nga e gjithë bota.

Telefoni i përsosur i lojërave karakterizohet jo vetëm nga një pajisje e fuqishme – por gjithashtu përfshin risi të mëdha, mjeshtëri dhe dizajn të rafinuar, softuer elegant dhe një shërbim të orientuar drejt lojtarit.

Black Shark përqendrohet në të gjitha këto aspekte në mënyrë që të krijojë jo vetëm telefonin më të fuqishëm të lojërave në botë, por edhe një komunitet të mahnitshëm lojtarësh. Përdoruesit e Sharkut të Zi.

Në nëntor 2018, Black Shark prezantoi telefonin e tij të parë të lojërave, dhe deri më sot ka prezantuar 3 seri të tjera, telefonat kryesorë të lojërave.

(Kosova Sot Online)