Tik Tok heq automatikisht përmbajtjen pornografike

  • G.G /
  • 10 July 2021 - 10:38
Tik Tok heq automatikisht përmbajtjen pornografike

Programi i ri do të fshijë automatikisht përmbajtjen dhe videot pornografike që promovojnë dhunën, njoftoi Tik Tok dhe e promovoi atë të premten.

Tik Tok, si një rrjet i të rinjve, vendosi të prezantojë softuer që do të heqë automatikisht përmbajtjen pornografike.

Programi i ri do të fshijë automatikisht përmbajtjen dhe videot pornografike që promovojnë dhunën, njoftoi Tik Tok dhe e promovoi atë të premten.

Për momentin, softueri nuk do të funksionojë në 100%, sepse në javët e para, kompania do të shohë se si do të funksionojë e gjitha.

Nëse programi kompjuterik në çdo rast bën një gabim, autori i videos ose imazhit do të ketë mundësinë të paraqesë një ankesë dhe të kërkojë që përmbajtja të kthehet në profilin e tij.

Një program i ngjashëm përdoret nga Tumblr, nga ku Tik Tok e mori idenë.

Tik Tok vazhdon të fusë gjëra të reja dhe që nga java e kaluar, gjatësia e videos është rritur nga një minutë në tre minuta.

(Kosova Sot Online)