Si të keni sinjal të mirë të WI-FI

  • A.P /
  • 13 korrik 2021 - 14:33
Si të keni sinjal të mirë të WI-FI

Që nga janari 2021, 92.6% e të gjithë përdoruesve (4.32 miliardë njerëz) kanë hyrë në internet përmes pajisjeve mobile – kjo është arsyeja pse një lidhje e besueshme dhe e fortë e Wi-Fi është jashtëzakonisht e rëndësishme për shumë njerëz.

Thënë kjo, askush nuk dëshiron të merret me dhimbjen e kokës së humbjes së një lidhjeje në mes të një takimi të rëndësishëm ose gjatë shikimit të shfaqjes tuaj të preferuar Netflix.

(Kosova Sot Online)