Peugeot paraqet makinën e re

  • A.P /
  • 15 korrik 2021 - 14:53
Peugeot paraqet makinën e re

Një veturë më e gjatë dhe më praktike e Peugeot 308 do të jetë në dispozicion për klientët në Evropë nga viti i ardhshëm.

Peugeot gjithashtu beson se në Evropën e vjetër ka ende shumë klientë që do të zgjedhin trupa praktikë të bazuar në modele të pandërtuara në vend të crossover-eve / SUV-ve të modës, kështu që ata prezantuan edicionin e kamionçinës së brezit të ri të prezantuar së fundmi Peugeot 308.

{556304/}

Ekziston një mendim i pandarë se pas 308 SW (Station Wagon) qëndron një nga karvanët më të bukur të sotëm, praktika e së cilës pasqyrohet kryesisht në vëllimin e hapësirës së bagazhit, i cili me shpinat e pasme të ngritura mund të “gëlltisë” 608 litra. Pa pasagjerë në sediljet e pasme, vëllimi i bagazhit rritet në 1,634 litra, dhe sendet më të gjata se 1,85 metra mund të vendosen në veturë, raporton autocar.

(Kosova Sot Online)