Burri shtatzënë – 'emoji' më i ri

  • E.K /
  • 28 korrik 2021 - 11:57
Burri shtatzënë – 'emoji' më i ri

Një burrë shtatzënë, një shtrëngim duarsh të një personi me ngjyrë dhe të një njeriut të bardhë, janë disa nga emoji-t që do të godasin pajisjet gjatë vitit të ardhshëm, sipas një drafti liste të botuar nga Unicode Consortium, e cila miraton ikonat për përdorim.

Emoji-t e reja, të ilustruara nga Emojipedia janë për të festuar Ditën Botërore të Emoji-t.

Në kuadër të emoji-ve të tjerë shihet edhe dy duar me ngjyrë duke bërë zemrën me duar.

Disa emoji mbeten pa një opsion neutral ndaj gjinisë, kryesisht në rastet kur është e paqartë se çfarë përfshin një qasje e përshtatshme neutrale gjinore.

Mendohet se këto emoji do të hyjnë në përdorim qysh në shtator.

(Kosova Sot Online)