Çmimi i Bitcoin pëson rënie, humb pothuajse 10 përqind nga vlera e tij

  • G.G /
  • 21 September 2021 - 07:26
Çmimi i Bitcoin pëson rënie, humb pothuajse 10 përqind nga vlera e tij

Çmimi i Bitcoin ka pasur një rënie dramatike gjatë 24 orëve të fundit, ku ka humbur pothuajse 10 përqind nga vlera e tij.

Rënia ishte edhe më e ulët në kriptovaluta të tjera si: Ethereum, Cardano dhe monedha të tjera digjitale.

Në përgjithësi, tregu ka rënë 9.8 përqind gjatë 24 orëve të fundit, sipas faqes së përcjelljes CoinMarketCap, shkruan Indepedent.

Ndërsa filloi përplasja, presidenti i El Salvadorit – i cili u zhvendos për të urdhëruar mbështetjen për kriptovalutat në vend, si dhe për të mbajtur vetë bitcoin – shkroi në Twitter se rënia mund të jetë një lajm i mirë.

“Ne sapo blemë dip. 150 monedha të reja! El Salvador tani mban 700 monedha”, ka shkruar Nayib Bukele.

“Ata kurrë nuk mund t’ju mposhtin nëse blini dip. Këshillë presidenciale”.

(Kosova Sot Online)