A u vodhën informacionet e përdoruesit gjatë ndërprerjes 6-orëshe? Përgjigjet menaxheri i Facebook

  • G.G /
  • 05 October 2021 - 09:56
A u vodhën informacionet e përdoruesit gjatë ndërprerjes 6-orëshe? Përgjigjet menaxheri i Facebook

Santosh Janardhan, menaxher i Facebook për administrimin dhe sistemet e ruajtjes së bazës së të dhënavenë një deklaratë në faqen e internetit të kompanisë shkroi se ndërprerja ishte shkaktuar nga një konfigurim i gabuar.

Duke vënë në dukje se problemi gjithashtu i bën sistemet e përdorura në operacionet e kompanisë të papërdorshme, duke e bërë zgjidhjen të vështirë, Janardhan tha:

 "Ne kërkojmë falje për njerëzit dhe kompanitë që na besojnë në të gjithë botën për ndërprerjen në platformat tona sot."

Kompania deklaroi se nuk kishte prova që informacioni i përdoruesit ishte vjedhur gjatë këtij procesi, dhe mohoi lajmet në këtë drejtim.

'Nuk ka asnjë provë që të dhënat e përdoruesve janë komprometuar si rezultat i kësaj periudhe joproduktive" është shprehur Janardhan.

(Kosova Sot Online)