Apple do ta zëvendësojë iPhone-in me një pajisje edhe më të avancuar

  • E.K /
  • 02 dhjetor 2021 - 08:57
Apple do ta zëvendësojë iPhone-in me një pajisje edhe më të avancuar

Apple planifikon që deri në 10 vjet të zëvendësojë iPhone-in me kufje të teknologjisë virtuale që njihen si “Realiteti i Shtuar” (AR).

Sipas medieve të huaja, procesi me sa duket do të fillojë vitin e ardhshëm me lansimin e një pajisjeje “të montuar në kokë”.

Në një shënim për investitorët i parë nga MacRumors, analisti i shquar Ming-Chi Kuo shpjegoi se “Qëllimi i Apple është të zëvendësojë iPhone me AR deri në dhjetë vjet”.

Ky tranzicion pritet të fillojë në fund të vitit 2022 me lansimin e kufjeve të para AR të Apple.

Pajisja me sa duket do të jetë në gjendje të funksionojë në mënyrë të pavarur pa pasur nevojë të lidhet me një Mac ose iPhone dhe Apple po synon të mbështesë një “gamë gjithëpërfshirëse aplikacionesh për të nisur procesin e zëvendësimit të iPhone.

Ky tranzicion është vendosur të fillojë në fund të vitit 2022 me lançimin e kufjeve të para AR të Apple, përcjell telegrafi. Pajisja me sa duket do të jetë në gjendje të funksionojë në mënyrë të pavarur pa pasur nevojë të lidhet me një Mac ose iPhone, dhe Apple po synon të mbështesë një “gamë gjithëpërfshirëse aplikacionesh” për të nisur procesin e zëvendësimit të iPhone.

(Kosova Sot Online)