Instagram me ndryshim në “Stories”

  • A.P /
  • 18 janar 2022 - 14:45
Instagram me ndryshim në “Stories”

Instagram po kërkon mënyra për t’u dhënë diçka të re përdoruesve të tij, por ndoshta ndryshimi i ri që po vjen mund t’i ngatërrojë pak ata. Kompania në pronësi të Meta, njoftoi se po shqyrtonte ndryshimin e mënyrës se si përdoruesit i shohin Story-t por pa dhënë shumë detaje.

Tani, për të parë një story duhet të përdorni lëvizjen vertikale, një veçori që duket mjaft e ngjashme me TikTok-un. Përdoruesit e Instagramit nga Brazili dhe Turqia raportojnë se Story-t nuk funksionojnë duke i kaluar djathtas dhe majtas, por me lëvizje vertikale.

(Kosova Sot Online)