Whatsapp prezanton avatarë të animuar për video thirrje

  • E.K /
  • 02 July 2022 - 10:02
Whatsapp prezanton avatarë të animuar për video thirrje

Një pikë kthese në horizont për botën e WhatsApp. Duke analizuar versionin e ri të WhatsApp beta 2.22.15.5 për Android, ka shumë të ngjarë që, midis veçorive të reja të aplikacionit, të futen avatarë të animuar, që gjatë thirrjeve video, do të flasin në vend të përdoruesve.

Pas fillimit të videotelefonatës përmes Whatsapp, njerëzit do të kenë mundësinë për të zgjedhur siç ka ndodhur deri më tani, nëse do ta çaktivizoni apo ta mbani aparatin aktiv, por edhe për të zëvendësuar figurën, veçanërisht fytyrën, me atë të një avatari të personalizuar.

Aktivizimi i avatarit nuk është bërë ende, por duhet të jetë i mundur përmes një butoni të veçantë. D

uke qenë se funksionaliteti i tij ende nuk është vendosur, ata që përdorin sistemin Android nuk mund ta testojnë ende këtë mënyrë të re komunikimi në një mënyrë konkrete.

Risi të ndryshme janë futur, ose do të bëhen nga Meta.

Përveç idesë së avatarëve, mendojmë edhe për mundësinë e largimit nga grupet e bisedës në mënyrë “të heshtur” pa u vënë re dhe atë për të qenë në gjendje për të modifikuar mesazhet e dërguara tashmë.

(Kosova Sot Online)