TikTok shpall “kufijtë e rinj të moshës” për transmetimin e drejtpërdrejtë

  • E.K /
  • 20 October 2022 - 09:23
TikTok shpall “kufijtë e rinj të moshës” për transmetimin e drejtpërdrejtë

TikTok po përditëson sistemin e tij të transmetimit të drejtpërdrejtë për të kufizuar fëmijët që të transmetojnë drejtpërdrejtë, dhe për të lejuar transmetuesit të arrijnë vetëm tek të rriturit.

Në një postim në blog, TikTok njoftoi një sërë ndryshimesh në veçorinë e tij të transmetimit të drejtpërdrejtë, duke përfshirë metodat e reja rreth moshës dhe krijuesve.

Aktualisht, kushdo me të paktën 1000 ndjekës që është mbi 16 vjeç mund të fillojë një transmetim të drejtpërdrejtë në TikTok dhe njerëzit mbi 18 vjeç mund të “dërgojnë dhe marrin këshilla” – një nga mënyrat se si krijuesit fitojnë para në platformë.

Kështu, duke filluar nga 23 nëntori, vetëm përdoruesit 18 vjeç e lart do të mund të organizojnë një transmetim të drejtpërdrejtë.

“Për të mbrojtur përdoruesit dhe krijuesit tanë dhe për të mbështetur mirëqenien e tyre, ne vazhdimisht punojmë për të evoluar masat mbrojtëse që kemi vendosur”, ka thënë TikTok në postimin në blog.

(Kosova Sot Online)