Musk çaktivizon shërbimet 'Bloatware' dhe tani përdoruesit e Twitter nuk mund të identifikohen

  • A.P /
  • 17 November 2022 - 15:02
Musk çaktivizon shërbimet 'Bloatware' dhe tani përdoruesit e Twitter nuk mund të identifikohen

Është e drejtë të thuhet se javët e para të Musk si CEO i Twitter-it kanë qenë paksa të lëkundura, me imitime masive të markave dhe politikanëve, dhe ai mësoi faktet themelore absolute rreth platformës që bleu për 42 miliardë dollarë përmes Twitter-it, duke kontrolluar faktet e tij në Twitter.

 

Pavarësisht nga një marrëveshje e re e madhe e reklamuesit me veten e tij (SpaceX i Musk porositi një fushatë reklamimi që zakonisht kushton rreth 250,000 dollarë, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, megjithëse ndoshta më pak pasi Musk tani "njeh një djalë në Twitter") këtë javë duket ende si një udhëtim me gunga, me inxhinierët e Twitter që paralajmërojnë se sistemet së shpejti mund të fillojnë të kërcasin dhe të prishen.

Këtyre problemeve, sipas inxhinierëve aktualë në Twitter, i shtohet edhe dëshira e Musk për të fikur "bloatware". Musk shkroi dje në Twitter se "pjesë e ditës së sotme do të jetë çaktivizimi i bloatware-it të 'mikroshërbimeve'. Më pak se 20 përqind nevojiten në të vërtetë që Twitter të funksionojë!"


(Kosova Sot Online)