A do të hyjë Siphon Filter 3 në klasikët e PlayStation Plus Premium?

  • A.P /
  • 27 November 2022 - 09:41
A do të hyjë Siphon Filter 3 në klasikët e PlayStation Plus Premium?

Komiteti i Administrimit të Vlerësimit të Lojërave të Koresë vlerësoi Siphon Filter 3 për PlayStation 5 dhe PlayStation 4, duke sugjeruar që titulli i PlayStation së shpejti do t'i bashkohet katalogut PlayStation Plus Classics.

Zhvilluar nga Bend Studio, Siphon Filter 3 u lançua për herë të parë për PlayStation më 6 nëntor 2001 në Amerikën e Veriut dhe 30 nëntor 2001 në Evropë.

Siphon Filter dhe Siphon Filter 2 janë tashmë të disponueshme si pjesë e katalogut PlayStation Plus Classics, 
transmeton gazeta “Kosova Sot Online” dhe të dy Siphon Filter: Dark Mirror dhe Siphon Filter: Logan's Shadow ishin klasifikuar më parë në Kore.

(Kosova Sot Online)