Musk: Abonim me çmim më të lartë në Twitter

  • A.P /
  • 24 January 2023 - 14:36
Musk: Abonim me çmim më të lartë në Twitter

Pronari i Twitter, Elon Musk, postoi në Twitter se një abonim me çmim më të lartë në platformën e mediave sociale nuk do të ketë reklama.

Miliarderi tha gjithashtu se reklamat janë "shumë të shpeshta në Twitter dhe shumë të mëdha" dhe se do të ndërmerren hapa për të adresuar këto çështje në javët e ardhshme.

 

Twitter nuk iu përgjigj menjëherë një kërkese për koment.

Twitter fiton gati 90% të të ardhurave të tij nga shitja e reklamave dixhitale dhe Musk kohët e fundit ia atribuoi një "rënie masive të të ardhurave", transmeton gazeta "Kosova Sot Online", organizatave të të drejtave që u kanë bërë presion markave të ndalojnë reklamat e tyre në Twitter.

Më herët në dhjetor, Musk njoftoi se tik-tak blu bazë i Twitter do të ketë gjysmën e numrit të reklamave dhe se do të ofrojë një nivel më të lartë pa reklama deri në vitin 2023.

(Kosova Sot Online)