Chatgpt sensacioni më i ri në botën e inteligjencës

  • A.P /
  • 06 February 2023 - 14:57
Chatgpt sensacioni më i ri në botën e inteligjencës

Chatgpt është sensacioni më i ri në botën e inteligjencës artificiale.

Ky aplikacion është i trajnuar që të simulojë bashkëbisedimet, t’iu përgjigjet pyetjeve përcjellëse, t’i pranojë gabimet, të sfidojë qëndrimet jokorrekte dhe të refuzojë kërkesat e papërshtatshme.

 

Këtë episod të podkastit Të flasim, diskutojmë çfarë është aplikacioni Chatgpt, kujt i konvenon, kujt i prish punë, pse po e shqetëson edhe gjigantin Google, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, dhe nëse po e ndryshon botëkuptimin që ekziston për inteligjencën artificiale.

(Kosova Sot Online)