A ju përgjon “My AI” në snapchat?

  • E.K /
  • 11 May 2023 - 09:40
A ju përgjon “My AI” në snapchat?

“My AI” është një ‘chatbot’ aktualisht i disponueshëm për përdoruesit e snapchat.

Përmes bidedës me të, “My AI” mund t’i përgjigjet një pyetjeje të vogël që ju keni ose të ofrojë këshilla për dhuratën e përsosur për ditëlindjen e dikujt ose të ndihmojë në planifikimin e një udhëtimi, për një fundjavë të gjatë ose të sugjerojë se çfarë të bëni për darkë.

Ky është një update relativisht i ri jo vetëm në Snapchatt por edhe përgjithsisht në aksesin e popullatës së gjerë, kjo është arsyeja përse janë ngritur shumë pyetje ndaj sigurisë së këtij chattbot-i.

Njerëzit pyesin se në është e mundur që të përgjohen përmes tij ose nëse bisedat mund të publikohen nga ndokush.

Në përgjithësi, “My AI” i është i sigurt për t’u përdorur. Edhe pse ashtu si asistentët virtualë Siri, Cortana, Alexa dhe Google Assistant, përdoruesit duhet të jenë ende të kujdesshëm që të mos shpërndajnë ose ndajnë informacione personale kur flasin me robot të tillë.

(Kosova Sot Online)