Ky model furgoni mund t'ua ndryshoj mendjen

  • A.P /
  • 07 November 2023 - 15:15
Ky model furgoni mund t'ua ndryshoj mendjen

Akorduesi gjerman, Irmscher është rikthyer me një furgon të ri të bazuar në Opel Zafira dhe modeli është i kufizuar në vetëm 100 njësi, duke e bërë atë më të rrallë se Ferrari F40.

Furgoni ka një pamje pak më ndryshe se versioni bazë, falë një modeli të ri të trupit dhe një shasi të re – në përgjithësi, mund të thuash se Irmscher is3 Black Phantom 2.0 është një kujtesë që furgonët nuk duhet ta bëjnë këtë për të qenë të mërzitshëm.

 

U instaluan pajisje të reja anësore dhe Irmscher shtoi një spoiler funksional të pasmë për një pamje më sportive.

Irmscher vendosi të theksojë më tej pamjen e “rrezikshme” me detaje floriri dhe të zeza. Kështu është ngjyra e artë në spoilerin e ri, grilën dhe hapjen e poshtme të parakolpit.

Opel ka rrotat “Hydra Star” 20 inç në të zezë, dhe furgoni në vetvete është më i ulët se origjinali falë një shasie të modifikuar, megjithëse nuk shpjegohet saktësisht se çfarë kanë bërë.

Sa i përket motorit, gjithçka është e njëjtë me origjinalin.


(Kosova Sot Online)