A e dini se Instagram po teston një veçori?

  • A.P /
  • 20 June 2024 - 15:15
A e dini se Instagram po teston një veçori?

Instagram po teston një veçori që kombinon interesat e dy përdoruesve.

Instagram po punon për një veçori që do të lejonte që përmbajtja e Reels t’i rekomandohet një përdoruesi dhe mikut të tyre, bazuar në videot që ata kanë ndarë me njëri-tjetrin, si dhe në interesa të tjera individuale.

Veçoria, e cila u zbulua së fundmi, aktualisht quhet Blend. Instagram konfirmoi për TechCrunch se po teston Blend brenda dhe nuk ka filluar ende ta testojë atë publikisht.

 

Ekziston një mundësi që Blend të mos jetë kurrë zyrtarisht i disponueshëm, por është gjithmonë interesante të shikosh idetë me të cilat luan Instagram.

Platforma nuk ka zbuluar ende më shumë detaje se si do të funksionojë Blend, por pritet që mund të ketë një tregues që një person tjetër ka parë tashmë një Reel të veçantë, në mënyrë që njerëzit me qasje në atë furnizim të mund të bisedojnë rreth tij.

Blend mund t’i japë Instagramit një avantazh pasi TikTok nuk ka një veçori të ngjashme, veçanërisht me përdoruesit që duan të shikojnë videoklipe të shkurtra së bashku.

(Kosova Sot Online)