Një këshillë për meshkujt: Ja çfarë i ndezë femrat në shtrat

  • 05 shkurt 2020 - 16:38
Një këshillë për meshkujt: Ja çfarë i ndezë femrat në shtrat

Eksplorimi i fantazive tuaja është një mënyrë e duhur për të ndriçuar jetën tuaj seksuale.

Ndërsa disa përpiqen për pozicione dhe teknika të reja, të tjerët eksperimentojnë me lodra të çuditshme.

Por në një postim të fundit online, një nga përdorueset e “Reddit” zbuloi një mënyrë tjetër të lehtë për ta “ndezur” partneren tuaj.

Përdoruesit e Reddit gjithashtu treguan edhe mënyrat më të mira për të filluar bisedat e pista

“Bëjeni atë deri sa të filloni të ndjeni senzacione. Lëshoni zëra të butë gjatë gjithë kohës”, deklaroi njëra prej tyre.

“Sapo zërat fillojnë të bëhen të natyrshme, gradualisht filloni të përforconi atë – kjo gjë iu bën që të ndihmoni partneren tuaj të arrijë orgazëm”, tha një tjetër përdoruese.

(Kosova Sot Online)