Roman dashurie: Si u dashurova në ty (86)

  • E.K /
  • 18 tetor 2021 - 15:51
Roman dashurie: Si u dashurova në ty (86)

Po i mbanim bashkë gishtërinjtë sipër mishit të njëri tjetrit, derisa ai po vjen sipër meje, e unë po e ndjeja lëkurën e tij, që po plotësonte dëshirat e mia, që ishte kaq seksi, duke më bërë që të mos ndjeja asgjë tjetër. Kjo ishte gjëja më seksi që kisha ndjerë ndonjëherë. Po ndiej veten tonë, derisa po lëviznim, derisa po ndieja puthjet e tija atje diku poshtë, derisa duart e mia ishin vendosur në kokën e tij. Dorën time tjetër më pas e vendosa në mjekrën e tij, ndërsa që ai e kthen shuplakën e dorës sime dhe po e puthte fort atë. Ai po më shtrëngonte gjoksin tim, e më pas po e puthte fort atë, derisa unë tashmë isha djersitur fort, e po e ndjeja trupin e tij, tensionimin e trupave tanë, po ndieja ijët e tij, derisa edhe këmbët e mia ishin në anën e kundërt, derisa ai më kishte kapur fort për beli dhe po më lëvizte në anën tjetër.

Unë mezi arrij ta prek atë, pasi që i gjithë trupi im ishte i relaksuar, por dëshiroja ta prek atë, ta ndiej rrahjen e zemrës së tij. Fryma e tij ishte shumë e nxehtë në qafën time, ndërsa që ai pëshpërit emrin tim, e tregon dashurinë e tij që ka për mua, e përsërit se sa e bukur që jam, se sa e përsosur që jam unë, se sa e mahnitshme që jam. Secila fjalë që del nga buzët e tij, te veshët e mi vjen si një poezi dashurie, një këngë me ritëm që po e djeg trupin. Nuk ka fillim e nuk kas ndalim, as për të e as për mua. Ekziston vetëm përsosmëria, vetëm dy shpirtra të përzier dhe trupat e ndezur flakë, që po ziheshin nga dashuria dhe kënaqësia. Në një pikë, unë përfundoj ndërsa që lehtësimi është i pafundshëm, valë pas valëve, të kënaqësive që nuk ndalojnë dot. Nuk po mund të ngopem frymë, vetëm po mund të pushoj në krahun e tij, ndërsa që edhe unë po e pëshpëritja emrin e tij. Momentet si këto, me Colton-in, të bëjnë të harrosh gjithë zinë dha vajtimin që kisha dikur. Ai i bën këto gjëra. Ai nuk më rregullon, ai më shëron. Ai jetën e bën më me vlerë. Ai më ndihmon ta kujtoj se duhet të marr frymë, më ndihmon të mësoj si të buzëqesh përsëri. Ai më puth dhe unë e harroj dhimbjen. Ai rrëshqet me trupin e tij sipër trupit tim, ndërsa që unë ofshaj, me secilën fjalë nga një këngë, dhe kështu për minuta, për orë të tëra, kemi kaluar duke treguar dashurinë që kemi për njëri tjetrin.

Unë do të jem vetëm e tij, pa fantazma dhe pa dhimbje. Kur ai përfundon, përfundoj dhe unë përsëri, ndërsa që midis fjalëve, mua po më kujtohej, por edhe atij, derisa me të njëjtin zë, me të njëjtën frymë e thamë së bashku titullin e këngës së tij, kushtuar mua: "Po bie në dashuri me ty". Kaq e vërtetë. Kur puthemi, kur ia futim gjumit krah për krah, të përqafuar me njëri-tjetrin, dhe ky është momenti që jam mirë, sepse ai më bën të ndihem mirë. Unë kur bie tani me të në dashuri. (FUND)

(Kosova Sot Online)