Roman dashurie: Kur e shijon dashurinë (37)

  • A.P /
  • 28 nëntor 2021 - 11:43
Roman dashurie: Kur e shijon dashurinë (37)

"A më dashuron", tha ai, duke e fërkuar dorën e tij në majën e kokës, duke ia kujtuar asaj se ai ishte më i vjetër se sa që ajo ishte. Unë edhe më tutje isha në huti. "Pra…je ho..mo"? Dyshja më pas kishte bërë një pauzë duke e shikuar njëri tjetrin. Unë më pas nuk u ndjeva mirë duke u bazuar në atë se si më ishin ngulur sytë. Hailey e pastroi fytin me një kollë. "Ne nuk përdorim etiketime në këtë tavolinë, Ashlyn". "Po. Si do të dukej ty nëse do të quanim të gjatë, apo të bardhë, apo shalqi", tha Ryan, duke marrë edhe pak nga patatet e mia të skuqura. "Muamua më vjen keq. Nuk e bëra me qëllim-", u struka unë, duke u ndjerë fajtore pasi që e kisha thënë gjënë të cilën nuk ishte dashur që ta thosha. "Në rregull është. As ne nuk kërkojmë falje në këtë tavolinë. Pasi që e dimë se lëndimi nuk ishte për qëllim" buzëqeshi Hailey, duke ia marrë të gjitha çipsat dhe duke i vendosur në pjatën time. "Pra…a mund ta bëj edhe një tjetër pyetje".

Thashë unë me qetësi. Ryan më preku në kraharor. "Vetëm vazhdo e pyet". "Tony është zemëruar me ty sepse ke fjetur me Tony-in"? Që të dy kanë qeshur me mua, dhe Ryan kishte marrë çipsat që mi kishte dhënë Hailey. Mbaje mend për vete: mos u ul pranë Ryan-it. "Tony është emri që ua jap të gjithë meshkujve, me të cilët takohem. Shumica prej tyre nuk janë të rehatshëm me botën duke e ditur të tjerët se çfarë bëjmë… dhe nuk e kam ndërmend ta shikoj dikë. Përkundrazi, unë as që po dal me dikë. Hailey kërceu për të shpjeguar. "Nëna jonë është një lloj-". "Mendimet teke" tha Ryan, duke ia përfunduar mendimin asaj. "Ajo vjen nga një prapaskenë dhe e kaluar shumë religjioze, dhe të jesh homo? Nuk është aspak në listën e bekimeve familjare. Ajo madje nuk e di as që Hailey-". "Studion Budizmin". Hailey qeshi, duke e përfunduar tani mendimi e Ryan-it. Unë habitem sa shpesh e kanë bërë këtë pa e ditur fare. "Ajo mendon se kështu mund t jam më afër Zotit". "Ju të dy jeni goxha shumë të komplikuar". Unë bëra pauzë. "Pra nuk je një feministe". Unë u struka. "Sa Tony janë këtu në përgjithësi"? "Nëse të tregoj, do të mendosh se jam lavire", zbardhi dhëmbët Ryan. "Nëse nuk më tregon, do të mendoj se je lavire edhe më e madhe". Mora pak çipsa nga tabaku i tij dhe i hodha në gojë. Më shikoi me sytë e tij të ngushtë dhe iu kthye motrës së tij. "Më pëlqen kjo vajzë". Hailey buzëqeshi dhe kryqëzoi duart derisa ishte mbështetur në karrigen e saj. "Po, edhe mua më pëlqen". "Po shkoj të marr edhe më shumë ushqim. Kthehem pas pak", Ryan u ngrit nga karrigia e tij. Ai po shkonte duke u përshëndetur tavolinë për tavolinë. Në bazë të shikimeve, të gjithë e donin Ryan-in, dhe mund ta kuptoja pse. Epol… kjo ishte gjëja më e mirë që e kisha dëgjuar. Ndoshta duhet të mbështetem pak te Ryan-i-kisha një mënyrë për një mashkull të mirë ta kam pranë. (vijon)


(Kosova Sot Online)