Pozicionet më të mira të seksit që është mirë t’i provuar gjatë valës së të nxehtit të verës

  • A.P /
  • 24 July 2022 - 09:45
Pozicionet më të mira të seksit që është mirë t’i provuar gjatë valës së të nxehtit të verës

Nëse nuk e keni provuar më parë seksin në dush, ja ku keni mundësinë. Jo vetëm që bërja e një dushi të vakët do t’ju freskojë gjatë seksit, por do të qëndroni të freskët për një kohë më pas

Krahas kulmit të ngrohtë të temperaturave, na është plotësisht e qartë që e gjitha ajo që dëshironi të bëni është të uleni para ventilatorit apo të futeni në vaskë.

Mirëpo, nëse ndieni dëshirën për seks, ekzistojnë disa pozicione seksi të cilat janë ideale në këtë lloj vape.

Qëllimi është shmangia e ‘mbinxehjes’ gjatë seksit të verës, e cila mund të çojë në humbjen e energjisë së shumtë dhe ujit nga trupi, transmeton Telegrafi.

Rekomandohen këto tri pozicione për shmangie të mbinxehjes dhe njëherësh për arritje të kënaqësisë maksimale:

– Stili i qenit
– Në këmbë
– Luga.

Në mënyrë të dyanshme, njerëzit mund të kënaqen me seks oral apo me masturbim të përbashkët në mënyrë që të arrihet orgazma gjatë vapës së madhe.

Dhe për të shmangur fatkeqësitë derisa jeni duke bërë seks, është me rëndësi t’u përmbaheni disa këshillave për të mos u mbinxehur dhe lodhur.

(Kosova Sot Online)