Trendi më i ri i çantave të dorës, mund ta gjeni në sirtarin e bukës - Femra - Kosova Sot
Trendi më i ri i çantave të dorës, mund ta gjeni në sirtarin e bukës

Trendi më i ri i çantave të dorës, mund ta gjeni në sirtarin e bukës

Moda evolon dhe trende të reja shfaqen çdo ditë si në veshje dhe në aksesorë. Çudia e fundit e modës janë të ashtuquajturat çantat plastike, që në fakt nuk janë asgjë më shumë se një qese plastike normale.Në çantën e një vajze mund të gjesh gjithçka, madje dhe rrëmujën më të madhe që egziston, por me këto “çanta qese” duhet ta mendosh dy herë se çfarë do të fusësh brenda pasi të gjithë mund t’i shohin gjërat e tua.Në këtë rast merr vlerë gjithmonë e më tepër shprehja, në modë është ajo që më shkon mua, jo ajo që i shkon të gjithëve.

Image
Image

 

(Kosova Sot)

11 orë e 31 minuta më parë
10/12/18