Si ta pengoni rritjen e qimeve pas depilimit?

  • 12 qershor 2019 - 08:32
Si ta pengoni rritjen e qimeve pas depilimit?

Meqë ditët e nxehta po vijnë, me to edhe sezoni i larjes në ambient të hapur, shumica nesh lë anash briskun e rrojës dhe preferon depilimin

Mirëpo, me depilim dhe lëkurë të lëmuar për një kohë të gjatë, ka edhe pakënaqësi dhe njëra ndër më të pakëndshmet gjithësi janë qimet e rritura.

Përse shfaqen?

Mund të shfaqen për shkak të dyllit të nxehtë të cilin e përdorin specialistët e kozmetikës, dyllit, cili përmban së tepërmi kimikate, apo për shkak të teknikës së keqe të depilimit me dyllë, kur specialisti eliminon lëkurën dhe nuk eliminon qimet bashkë me rrënjën (për shkak të kësaj lëkura do t’ju jetë më pak e lëmuar). Edhe për shkak të një gjëje – bartjes së rrobave.

Meqë ditët e nxehta po vijnë, me to edhe sezoni i larjes në ambient të hapur, shumica nesh lë anash briskun e rrojës dhe preferon depilimin

Mirëpo, me depilim dhe lëkurë të lëmuar për një kohë të gjatë, ka edhe pakënaqësi dhe njëra ndër më të pakëndshmet gjithësi janë qimet e rritura.

Përse shfaqen?

Mund të shfaqen për shkak të dyllit të nxehtë të cilin e përdorin specialistët e kozmetikës, dyllit, cili përmban së tepërmi kimikate, apo për shkak të teknikës së keqe të depilimit me dyllë, kur specialisti eliminon lëkurën dhe nuk eliminon qimet bashkë me rrënjën (për shkak të kësaj lëkura do t’ju jetë më pak e lëmuar). Edhe për shkak të një gjëje – bartjes së rrobave.

(Kosova Sot Online)