Për bukurinë tuaj, përdorëni këtë përbërës

  • 10 korrik 2019 - 18:23
Për bukurinë tuaj, përdorëni këtë përbërës

Si ta përdorni vajin?

Është e thjeshtë! Të filloni të pastroni lëkurën tuaj me vaj është shumë e lehtë, mjafton të kombinoni vajrat: të bajames, ullirit, lajthisë, kokosit, avokados, susamit, linit dhe vajra esencialë për më shumë efekt pastrimi.

Kombinoni këto vajra në një shishe të zbrazët ose në ndonjë kuti dhe përzieji mirë. Hidh një sasi në duar, vendoseni në fytyrë të thatë dhe lëreni për 1 minutë. Më pas merreni një copë pambuk, zhyteni në ujë të vakët, shtrydheni mirë dhe bëni masazh fytyrës për 30 minuta, pa krijuar tërheqje. Pastrojeni mirë, derisa në pambuk të mos mbetet asnjë papastërti.

(Kosova Sot Online)