Nuk duhet t’ju mungojë/ Kjo është ngjyra në trend e kësaj vjeshte

  • 22 tetor 2019 - 10:26
Nuk duhet t’ju mungojë/ Kjo është ngjyra në trend e kësaj vjeshte

Fëstëkë, mentë, sherebel, aloe vera … një përzierje ngjyrash e këtyre bimëve është ‘receta’ fituese e ngjyrave të kësaj vjeshte. Nëse i kushtoni vëmendje stilit të rrugës, mund të keni vërejtur hije të lehta të gjelbëra që po vishen tani.

Kthehu në shkurt dhe shikoni dizajnerët sikur Marc Jacobs dhe Sally La Pointe që kanë krijuar modelet e tyre në ngjyrën e famshme. Kjo u përkthya edhe në jetën reale dhe u përqafua nga shumë të famshëm sikur Rihanna, Gigi Hadi dhe Zendaya.

(Kosova Sot Online)