Nëse i takoni kësaj shenje të horoskopit keni shumë gjasa të fejoheni këtë vit

  • 23 janar 2020 - 21:48
Nëse i takoni kësaj shenje të horoskopit keni shumë gjasa të fejoheni këtë vit

Pavarësisht statusit tuaj romantik, nëse martesa është e rëndësishme për ju, është e natyrshme të mendoni për një dasmë në të ardhmen. Sigurisht, nëse jeni një nga tre shenjat e zodiakut që ka shumë të ngjarë të fejohet në vitin 2020, dita juaj e veçantë mund të vijë më shpejt se që mendoni.

Demi (20 Prill – 20 maj)

Demi nuk vepron në impulsivitet. Ata e marrin kohën e tyre me vendime të mëdha dhe priren të lëvizin ngadalë në çështjet e zemrës – derisa Urani i çuditshëm dhe impulsiv të vijë në imazh në vitin 2020. Me uranin tek demi, kjo shenjë mund të befasohet se sa lehtë e mirëpret ndryshimin. Nga ndjenja më spontane në jetën e tyre të përditshme, deri në marrjen më të shpejtë të vendimeve të mëdha (si të vendosni të propozoni ose të vendosni t’i thoni “po” një propozimi), Demi mund të përfundojë 2020-tën me një unazë.

Virgjëresha (23 Gusht – 22 Shtator)

Virgjëreshës i pëlqen stabiliteti dhe besueshmëria. Nuk është një që kalon kohë me dikë për të cilin nuk janëtë  interesuar, ata përpiqen për lidhje të përkushtuara për një kohë të gjatë dhe nuk kanë frikë të bëjnë punën e vështirë. Ndërsa Virgjëresha ka të ngjarë të ngrit lidhjen në një tjetër nivel çdo vit, viti 2020 mund të jetë një kohë e veçantë që ata të kurorëzojnë lidhjen. Në vitin 2020, Saturni dhe Plutoni do të jenë në Bricjap, që do të thotë se struktura dhe evolucioni janë në të ardhmen për shenjën e tokës, Virgjëreshën. Me mbështetjen e Saturnit dhe Plutonit, Virgjëresha mund të jetë e gatshme të forcojë lidhjen e tyre me një propozim martese. 

Akrepi (23 tetor – 21 nëntor)

Mos u mashtroni nga sjellja e tyre më e ftohtë, shenja e ujit Akrepi pëlqen të jetë në dashuri dhe shpreson për lidhje afatgjata dhe të qëndrueshme. Mbrojtja tradicionale, vëzhguese dhe ndoshta edhe pak xheloze, 2020-ta mund ta ndihmojë Akrepin të largojë disa nga shqetësimet e tyre dhe të fillojë të besojë me të vërtetë njerëzit që i duan. Megjithëse janë të përsosur ashtu si janë, 2020-ta mund të frymëzojë Akrepin të rritet në mënyra të reja. Si një kombinim qiellor i Demit dhe Virgjëreshës, Akrepi do të ndiejë efektet e Saturnit, Plutonit dhe Uranit në vitin 2020. Këta planetë të fuqishëm mund të mbështesin Akrepin në hapjen e zemrës së tyre ndaj të tjerëve, dhe të jenë më të hapur për ndryshime dhe transformime (si p.sh të bëjë ose pranojë një propozim martese).

(Kosova Sot Online)