Këta janë emrat më të njohur të foshnjave në mbarë botën në vitin 2020

  • 28 prill 2020 - 15:36
Këta janë emrat më të njohur të foshnjave në mbarë botën në vitin 2020

Jemi vetëm katër muaj deri në vitin 2020, por mijëra çifte tashmë kanë mirëpritur foshnjat në botë.

Një nga punët më të rëndësishme që përballen prindërit e rinj është zgjedhja e një emri për foshnjën dhe është një punë e rëndësishme.

Luna, është tani kryeson listën e vajzave, emrin e perëndeshës romake të hënës.

Asher është bërë emri më i njohur i djemve, duke zënë vendin e parë nga fituesi i vitit të kaluar Milo.

Emrat kryesorë të vajzave:

Luna

Aurora

Maeve

Olivia

Isla

Ava

Charlotte

Ophelia

Eloise

Eleanor

Emrat kryesorë të djemve:

Asher

Milo

Oliver

Levi

Silas

Atticus

Theodore

Jasper

Leo

Arlo.

(Kosova Sot Online)