Nuancat e buzëkuqit për dimër

  • E.K /
  • 26 shtator 2020 - 09:49
Nuancat e buzëkuqit për dimër

Dimri është stinë ideale që pak të "lozni" me atmosferën dhe nuancat e duhura të buzëkuqit, i cili do të theksojë më shumë flokët, sytë, faqet ...

MË I MIRI PËR TAKIME

Asgjë nuk tërheq vëmendjen se buzëkuqi kur është i zjarrtë. Është ideal për daljet e natës.

MË I MIRI PËR VARIANTET DITORE

Nuanca korale është ideale për variantet ditore - nga dalja me shoqet për kafe e deri te takimet zyrtare.

MË I MIRI PËR BRUNETË

Ngjyra e verës së kuqe shkëlqyeshëm u shkon bruneve dhe mund ta aplikoni edhe në variantet e ditës dhe të mbrëmjes. Në mënyrë të shkëlqyeshme përshtatet me ngjyrën e flokut tuaj, sugjerohet që të aplikoni pak grim për sytë.

MË I MIRI PËR BIONDET

Nuanca vjollcë shkëlqyeshëm përshtatet me flokun e verdhë. Për efektin më të mirë, përdorni buzëkuqin në këtë nuancë, që ka një përfundim shndritës.

MË I MIRI PËR FLOKËKUQET

Nuancat e kuqe me nëntoke vjollcë janë të krijuara për flokëkuqet. Në masën shtesë thekson ngjyrën e tyre dhe përshtatet me fytyrën. 

(Kosova Sot Online)