Fëmijët e lindur në vjeshtë janë unikë, lista e emrave të bebeve që lindin këtë sezon

  • G.G /
  • 21 tetor 2020 - 12:11
Fëmijët e lindur në vjeshtë janë unikë, lista e emrave të bebeve që lindin këtë sezon

Nëse jeni të dashuruar me pulovrat e trasha, kungujt, gjethet, Halloween-in, mollët, batanijet apo ëdo gjë tjetër që të ofron vjeshta, nuk jeni vetëm.

Nëse fëmija lind mes shtatorit dhe dhjetorit, vjeshta do të jetë gjithmonë për të stina e preferuar. Megjithatë, fillimisht, nëse akoma jeni në kërkim të emrit të tij, ja një listë me disa nga emrat universalë të fëmijëve në stinën e vjeshtës.

Disa mund t’ju duken qesharakë, të tjerë interesantë. Disa mund të merren në konsideratë. Hidhuni një sy.

Adam

Amber

Aurelia

Azalea

Barley

Celeste

Clay (Klei)

Cora (Kora)

Crimson

Dahlia

Dakota

Ember

Emerald (a)

Emmy

Eve

Flint

Garnet

Hazel

Ivy (Ivi)

Jack

Jade (Jada

Laurel

Libra (ose Livra)

Mea

Magnolia

Maiza

Mon

Nova

Octavia

Oliver

Opal

Phoenix

Radley

Raven

R(h)ea

Rory

Rosemary

Ro(w)an

Rubi

Ruela

Rya

Saffron

Sapphire

Sienna

Silas

Talia

Tanny

Violet

Xander

(Kosova Sot Online)