Më thuaj Muajin kur ke lindur… E ardhmja sjell një Parashikim të fortë!

  • G.G /
  • 21 tetor 2020 - 13:55
Më thuaj Muajin kur ke lindur… E ardhmja sjell një Parashikim të fortë!

Ti ke besim tek vetvetja. Jeni një person i paracaktuar për suksese profesionale

Ditëlindja është zakonisht një nga ditët më të këndshme të vitit.

Urime, dhurata të mrekullueshme, festa dhe fakti që ne vetë jemi më të rëndësishmit … E gjithë kjo është e pavlèfshme, sidomos për një grua!

Të lindur në maj apo tetor, gjatë dimrit apo verës, je një shenjë e gaforres apo virgjèrèshës…

E gjithë kjo ndikon në personalitetin tuaj. Nuk e besoni? Shihni pra. Gjeni muajin e lindjes tuaj në listë dhe shikoni nëse është apo jo e vërtetë.

Janar

Ju shpesh vùaní nga problemet shëndetësore.

Një i ftohtë i thjeshtë në rastin tuaj bëhet diçka e madhe dhe një èthè e lehtë bëhet shkák për të shkuar në ùrgjèncè. Ju pëlqen të keni gjithçka të planifikuar dhe të përgatitur: ju jeni shumë të pastër.

Ju nuk e keni pro.blem kur shprehni mendimin tuaj. Ju jeni të sinqertë, kokëf.ortë dhe e dini saktësisht se çfarë doni.

Ndonjëherë, bashkoheni me përt.acinë e ëmbël dhe asnjë forcë nuk është në gjendje t’ju nxj.errë nga shtrati. Gjithmonë bëni atë që ju pëlqen dhe ndjeheni mirë për pav.arësinë tuaj.

Shkurt

Ju tentoni të jeni hípèr-aktiv. Ju jeni një person shpërt.hyes dhe keni prirje për të krijuar konf.likte.

Në të njëjtën kohë, ju jeni një person jashtëzakonisht kreativ: vizatoni mirë, shkruani poezi ose i doni trendet e reja në botën e modës.

Nëse e gjeni veten në vës.htirësi, ju dini se si t’i bëni gjërat të funksionojnë, aq shumë sa të gjithë rreth jush do të habiten. Ju nuk jeni indiferent ndaj askujt: ata ose ju urr.ejnë ose ju duan.

Mars

Ju jeni si një mace, ndiqni mënyrat tuaja dhe asgjë nuk është në gjendje t’ju disiplinojë.

Nuk dëgjoni askënd: mendimi juaj është ai që ka më shumë rëndësi për ju. Prandaj, mund të mbështeteni vetëm në një gr.usht miqsh dhe nuk ka gj.asa që grupi juaj të mos rritet.

Ju nuk u besoni njerëzve dhe vetëm vini re gabimet e tyre. Duket se për ju kafshët kanë më shumë vlerë se njerëzit.

Ju nuk ia tregoni askujt vu.ajtjen tuaj. Zakonisht nuk i fál ga.bimet dhe nuk i harron ato për një jetë.

Prill

Ju keni një qëndrim pozitiv ndaj botës. Nuk ka gjëra që janë të pam.undura për ju, prandaj shefat tuaj ju çmojnë vërtetë.

Është e mu.ndur që një ditë ju do të bëheni të p.asur. Ju jeni optimist dhe nuk keni zíli askënd.

Kjo është arsyeja pse njerëzit shpesh nuk ju pëlqejnë. Motoja juaj është: “Trajtoji të tjerët ashtu siç dëshiron të trajtohesh”, dhe e mira kthehet tek ju. Ju keni shumë miq dhe të gjithë ju ndihmojnë kur keni nevojë.

Maj

Ju jeni optimist. Gjithmonë merrni gjithçka që dëshironi, edhe nëse nuk keni nevojë të luf.toni për të.

Vetëm më përpj.ekje minimale, ju merrni më të mirën. Gjithmonë ka qenë kështu. Edhe jeta juaj personale është si një trëndafil: miqtë tuaj nuk të lënë vetëm dhe b.ien në dashuri me ju pas një bisede prej pesë minutash.

Ti di se si ta mbash bukën tënde. Megjithatë, ndonjëherë ju jeni të pamës.hirshëm me ata që janë përreth jush.

Edhe nëse nuk shqe.tësohesh për zemrat që thyen, askush nuk mund të zemërohet për një kohë të gjatë.

Qershor

Nëse keni ndonjë problem kur merrni vendimet tuaja, ju preferoni të fa.jësoni të tjerët. Ju jeni tërësisht të v.arur nga palët e treta: së pari nga prindërit tuaj, pastaj nga vëllezërit tuaj dhe përfundimisht nga partneri juaj.

Ju jeni thesari më i çmuar i familjes.

Kur bini në dashuri, ajo shkon deri në vd.ekje. Pra, investoni të gjitha përpjekjet tuaja në marrëdhënie. Partneri juaj do të jetë një person me fat, me kusht që… të kujdeset për ju

Korrik

Ti ke besim tek vetvetja. Jeni një person i paracaktuar për suksese profesionale: shpejt ngjisni hapat e karrierës tuaj dhe mund të nx.irrni përfundime të vlefshme nga gabimet e bëra.

Ju i doni paratë dhe luksin dhe nuk keni vështirësi ta pranoni atë.

Ju pëlqen të jeni të rrethuar nga objekte të bukura. Ju te.ntoni t’i gj.ykoni të tjerët për paraq.itjen e tyre.

Ju bashkëpunoni kaq shumë me partnerin tuaj, sepse të paturit e një familje është prioritet për ju. Ju pëlqen jeta e rehatshme.

Gusht

Personaliteti juaj kombinon dy karakteristika ekstreme: nga njëra anë, ju jeni një lider i lindur dhe ju nuk keni frikë të merrni vendime të rëndësishme;

Nga ana tjetër, nuk ka asnjë person tjetër aq të dashur sa ju. Ju jeni shumë të dashur dhe për të dashurit tuaj jeni në gjendje të bëni të pam.undurën.

Shtator

Jeni mjaft të luhatshëm. Në një moment doni të jeni artist dhe pas një kohe ju ëndërroni të punoni në një palestër ose në një shkollë.

Ju keni shumë hobi dhe, për më tepër, jeni një person tepër i talentuar. Është e pam.undur të mërz.itesh nga shoqëria juaj.

Herë pas here, keni ide të rrez.ikshme. Ju keni një dhuratë të vërtetë bindjeje, prandaj shpesh ju shpëtoheni nga ga.bimet tuaja.

Në të njëjtën mënyrë, ju tentoni ta lini veten të lar.gohet nga mel.ankolia, të ndiheni të tris.htuar dhe të vetmuar.

Tetor

Dep.resioni: kjo gjendje shpirtërore ju shoqëron pothuajse çdo ditë të vitit. Ju tentoni t’i shihni gjërat zí dhe fjala juaj e preferuar është “jo”.

Ju pëlqen ta vendosni veten në një plan re.bel dhe jeni të tme.rrshëm me njerëzit e tjerë. Ju nuk jeni një person i lehtë për t’u mbajtur.

Natyrisht, jeni shumë amb.iciozë. Ju e dini saktësisht se cilat s.ynime doni të arrini në jetën tuaj dhe, hap pas hapi, i bëni ato.

Fjalët që më së miri ju përshkruajnë janë: “krijesa e natës”. Pasditja dhe mbrëmja është koha kur ju vijnë idetë më kreative në mendje. Gjatë ditës, është e vës.htirë për ju që të përqendroheni.

Nëntor

Ju jeni një imazh i mis.hëruar i shëndetit. Ju pothuajse nuk së.mureni kurrë. Keni talente të ndryshëm dhe jeni shumë të zgjuara.

Shumë të njohur vijnë tek ju kur kërkojnë këshilla të mençura. Duan t’ju dëgjojnë. Megjithatë, ju tentoni ta izo.loni veten nga të tjerët dhe ju ndjeheni më mirë në hapësirën tuaj. Ju nuk keni nevojë për shoqëri që të ndiheni të vlerësuar.

Dhjetor

E keni shumë të lehtë të dilni jashtë kontrollit. Ju ze.mëroheni në çast dhe lejoni emocionet t’ju kontrollojnë.

Kur vendosni, askush nuk është në gjendje të ndryshojë mendjen tuaj. Ndonjëherë veproni sikur jeni një fëmijë: çdo gjë duhet të shkojë në rrugën tuaj dhe nëse diçka shkon keq ju zem.ëroheni.

Edhe në marrëdhënie, ju doni vëmendje të plotë nga partneri juaj. Nëse nuk ndiheni të adhuruar, i jepni fund historisë pa ndier dhimbje.

(Kosova Sot Online)