Testi Tibetian me 3 pyetje që zbulon natyrën tuaj të vërtetë

  • E.K /
  • 05 dhjetor 2020 - 09:35
Testi Tibetian me 3 pyetje që zbulon natyrën tuaj të vërtetë

E vetmja gjë që ju nevojitet është një bllok shënimesh dhe një stilolaps për të filluar.

Braktisja e logjikës dhe përpunimi simbolik i gjithçkaje, nënvetëdija juaj është mjaft e pabesueshme, porta hyrëse për botën jomateriale me të cilën dëshironi të lidheni. Gati për një sfidë? Vazhdoni, zhytuni në atë botë të drejtuar nga ndërdija që dëshironi.

Në mënyrë që të përfundoni siç duhet testin, duhet të mendoni nga një këndvështrim abstrakt, duke u përqendruar mjaftueshëm në secilin ushtrim dhe më e rëndësishmja, thjesht shkoni me rrjedhën, duke zgjedhur përgjigjet që ju vijnë spontanisht në kokë.

E vetmja gjë që ju nevojitet është një bllok shënimesh dhe një stilolaps për të filluar.

Pyetja nr. 1

Ne listojmë 5 kafshë të njohura dhe ju pa u menduar shumë, vendosini  sipas një rendi që ju vjen në mendje.

Kalë

Derr

Lopë

Dele

Tigër

Pyetja nr. 2

Tjetra, ne ju tregojmë një listë fjalësh, të cilave ju duhet t’i shtoni një mbiemër ose një veçori që frymëzon secili prej tyre. Bëjeni këtë pa u menduar shumë dhe shtoni gjithçka që mund të mendoni.

Macja është …

Kafja është …

Deti është …

Qeni është …

Miu është …

Pyetja nr. 3

Mendoni për pesë njerëz të rëndësishëm në jetën tuaj. Nuk është e nevojshme që të kenë ndonjë lidhje të veçantë midis tyre. Mund të jetë dikush i afërt apo jo. Shkruani emrat e tyre nën njëri-tjetrin dhe më pas shoqërojeni secilin nga këta njerëz me ngjyrat e mëposhtme: jeshile, e bardhë, portokalli, e kuqe, e verdhë. Çdo person duhet të përfaqësohet me një ngjyrë.

Rezultatet e testit:

Pyetja e parë ka të bëjë me prioritetet tuaja. Mënyra se si rendisni kafshët është prioriteti që ju jepni secilën prej këtyre aspekteve në jetën tuaj.

Dele: Dashuri.

Kali: Familja.

Tigër: Vetëvlerësim.

Lopa: Karriera juaj, puna.

Derri: Paratë.

Pyetja e dytë ka të bëjë me qëndrimin tuaj ndaj jetës. Mbiemrat ose karakteristikat që keni shkruar tregojnë vizionin që nënndërgjegjja juaj ka mbi çdo aspekt të rëndësishëm të jetës.

Qeni: personaliteti juaj, mënyra se si e shihni veten.

Macja: personaliteti i partnerit tuaj, i personit që e doni.

Miu: mënyra se si i shihni armiqtë tuaj dhe të gjithë ata që nuk ju pëlqen.

Kafe: mendimi juaj në lidhje me seksin dhe seksualitetin.

Deti: pritjet që keni për jetën në përgjithësi.

Pyetja e tretë tregon qëndrimet dhe ndjenjat në lidhje me njerëzit e rëndësishëm në jetën tuaj.

Kuq: dikush që e doni pa kushte.

Portokalli: dikush që e konsideron një mik të dashur.

Verdha: dikush që ka ose ka pasur një ndikim të thellë në jetën tuaj.

Gjelbër: dikush që nuk do ta harrosh kurrë.

Bardhë: shoku yt i shpirtit.

(Kosova Sot Online)