Çfarë duhet të bëni çdo natë para gjumit, veçanërisht në karantinë

  • A.P /
  • 14 janar 2021 - 15:36
Çfarë duhet të bëni çdo natë para gjumit, veçanërisht në karantinë

Periudha e karantinës është e vështirë për të gjithë dhe ka një efekt negativ në psikologjinë tonë. A e dini se ka një efekt negativ edhe në lëkurën tonë?

Si bëhet kjo? Nga stresi që krijon një shqetësim në ekuilibrin e lëkurës, duke shkaktuar edhe rrudha. Për këtë arsye, siç theksojnë ekspertët, nuk duhet të lini pas dore kujdesin për lëkurën tuaj.

Ekziston, megjithatë, një mënyrë tjetër që mund të stimulojë lëkurën, por edhe të eleminojë stresin e ditës. Kush është ky? Joga në fytyrë, domethënë joga në fytyrë që mund t’ju ëduket e vështirë, por nuk është aspak. Sigurisht, mund ta bëni në çdo kohë të ditës kur ndiheni të stresuar.

(Kosova Sot Online)