Kujdes të gjitha femrat! Mos e hani kurrë këtë pjesë të pulës!

  • E.K /
  • 20 janar 2021 - 08:30
Kujdes të gjitha femrat! Mos e hani kurrë këtë pjesë të pulës!

Një paciente e cila ka kryer një operacion për heqjen e një cisti është bërë shembull që të gjitha gratë të ndalojnë të konsumojnë këtë pjesë të mishit të pulës. Ajo pasi ka hequr një cist i cili ishte i mbushur me gjak ngjyrë të errët,  pas ca kohësh ju desh që ti futësh përsëri këtij operacioni sepse i ishte krijuar një tjetër cist, dhe pasi ajo shkojë për një konsultë tek gjinekologu gjetën shkaktarin e krijimit të tyre.

Sipas mjekëve e gjithë ajo vinte nga konsumimi i tepërt i krahëve të pulës. Ekspertët treguan se pula është e injektuar me  steroide artificial që e bëjnë atë të rritet më shpejt dhe të ketë më shumë mish.

Këto steroide injektohen kryesisht tek pjesa e krahëve dhe të qafës dhe prandaj ekspertët rekomandojnë që të shmanget konsumimi i tyre.

Steroidet kanë efekt anësor në trupin tonë sidomos tek një femër pasi shkakton ndryshime hormonale dhe rritjen e cisteve në mitër dhe në gjinj.

(Kosova Sot Online)