Fëmijët më rebelë i përkasin këtyre shenjave të horoskopit!

  • G.G /
  • 17 shkurt 2021 - 10:15
Fëmijët më rebelë i përkasin këtyre shenjave të horoskopit!

E kanë në gjak që në lindje dhe s’mund ta ndryshojnë dot! Që fëmijë, dy prej shenjave të horoskopit janë më rebele se të tjerat, ndaj jeni kuriozë të dini cilat janë?

Peshorja

Mund të duket sikur Peshorja nuk është një shenjë rebele, pasi rrallë acarohet ose ngre zërin.

Strategjia e saj e rebelimit është shumë pak e dukshme, por ama shumë efikase. Fëmijët e kësaj shenje rebelohen sepse tentojnë të hidhen në mbrojtje ndaj padrejtësive. Ju pëlqen të konsiderohen si avokatë të çështjeve të humbura.

 Shigjetari

Mes gjithë shenjave zodiakale, fëmijët e Shigjetarit janë më rebelët.

Kjo shenjë zjarri nuk dorëzohet kurrë, lufton me të gjithë forcën për të marrë atë që do. Të lindurit në këtë shenjë e marrin çdo rrezik përsipër dhe nuk duan të humbasin.

Kjo shenjë zjarri nuk dorëzohet kurrë, lufton me të gjithë forcën për të marrë atë që do. Të lindurit në këtë shenjë e marrin çdo rrezik përsipër dhe nuk duan të humbasin.Kjo shenjë zjarri nuk dorëzohet kurrë, lufton me të gjithë forcën për të marrë atë që do. Të lindurit në këtë shenjë e marrin çdo rrezik përsipër dhe nuk duan të humbasin. 

(Kosova Sot Online)