Si të balancojmë yndyrën në fytyrë? Sekreti i modeleve për një lëkurë të shëndetshme

  • G.G /
  • 10 prill 2021 - 10:29
Si të balancojmë yndyrën në fytyrë? Sekreti i modeleve për një lëkurë të shëndetshme

Nëse takoni nga afër modelet e pasarelave, do të vini re se kanë një lëkurë të pastër dhe rrezatuese, por cili është sekreti tyre?

Zëvendësoni ujin me tonikun.

Pastrimi i thellë i fytyrës bëhet çdo natë me sapunin larës që që keni dhe ujë.

Përkundrazi, në mëngjes modelet preferojnë ta pastrojnë fytyrën me ujë tonik, i cili balancon pH e lëkurës pa shkaktuar vajosjen e fytyrës. Pse jo?! Provojeni dhe ju!

(Kosova Sot Online)